Aktív ingatlanfejlesztéseink

Kápolnapark

Etyek egyik legszebb részén, a történelmi múlttal rendelkező Bot-pusztán, a Boti Kápolna és az Etyeki halastó szomszédságában helyezkedik el a Kápolna Park lakóövezet. A kápolna domb déli lejtőjén terül el 42 db lakótelek. A terület bejáratánál található még 2 db vegyes rendeltetésű telek, amely a lakóközösség kényelmét biztosítandó szolgáltatóház építésére alkalmas. Célunk olyan lakóterület létrehozása, ahol falusias környezetben, a hagyományőrző építészet megtartásával, a modern élet elvárásainak megfelelően élhetünk, pihenhetünk. A Park déli lejtőjéről a falura és a környező szőlődombokra nyílik csodálatos kilátás. A domb másik oldala festői szépségű tóra néz, melyet a parkban lakók egy sétányon megközelíthetnek.

www.kapolnapark.hu

Dob 50

  • A dob utca, és a belső VII kerület teljes rehabilitációjának befejezésével a kerületben jelenleg itt realizálható a legnagyobb értéknövekedés. Tehát: mire a kivitelezés befejeződik, valójában ön már pénzt keresett!
  • A helyi szabályozási környezet egyre inkább szűkítik az építhető lakások körét, ma már csak egyszerű ráépítések lehetségesek. A vásárolható új lakások száma épp ezért nagyon limitált!
  • Használt lakást felújítva is teremthet értéket, azonban az új lakások A-s Energetikai besorolása, megújuló erőforrást hasznosító naperőműve hosszú-távon annyit spórolhat a rezsin, hogy pusztán erre alapozva új ingatlanbefektetést eszközölhet.
  • Ha pedig inkább hosszú-távú bérlőre vágyik, az sem probléma, az Oktogon- Liszt Ferenc tér környékének verhetetlen közlekedése, a rengeteg itt található munkahely szinte garantálja az azonnali, hosszú-távú bérbeadást.

dob50.theinnovatives.hu